CABOTINE DE GRES

šifra proizvoda 00572
din.5 650.00
Na lageru
1
Detalji o proizvodu

Kompozicija je napravljena oko ljiljana Ginger (Ginger je džumbir, a ljiljan Ginger je njegov bliski rođak), belog cveta velikih latica koji raste u Himalajama.

U surovim uslovima visokih planina ova biljka cveta samo nekoliko sedmica u proljeće, uz to svaki cvet živi samo nekoliko sati.

Dr. Braja Mookherjee, istraživač iz IFF, je uspeo da kopira miris cveta pomoću originalne metode, što je omogućilo njegovu proizvodnju u industrijskim količinama. Po prvi put miris ljiljana Ginger je bio upotrebljen u kompoziciji Cabotine.

Autor bočice je Thierry Lecoule, koji je pretvorio čep u cvijet.

U visokim notama je crna ribizla, breskva, šljiva i korijander. U srcu je ruža, tuberoza, ylang-ylang, ljiljan Ginger, zumbul, heliotrop, frezija, ljubičica i iris. U bazi je kedrovina, vanilija, Tonka, cibetka, mošus i amber.

100ml eau de toilette


Sačuvaj ovaj proizvod za kasnije

PR Trgovinska radnja  FRENCHBOX Jagodina

Маticni Broj 65342251

PIB 111337262

Кneza Lazara 1 35000 Jagodina

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

©2019 by French box srbija.

parfemi firma od poverenja

SIGURNA KUPOVINA 

U našoj online prodavnici dostupna su plaćanja pouzećem,karticom ili paypal

Plaćanje karticom je potpuno sigurno 

Jeftini parfem za muškarce, žene i decu parfimerija French Box vaši online parfemi Јагодина -Србија

Parfemi online nudi vam jedan od najvećih izbora luksuznih parfema, retki parfemi, ali i jeftinih parfema dostupne na internetu u nasoj online parfimeriji. Najveći brendovi u našoj internet parfumeriji. Nudimo veliki izbor ženskih parfema, muških parfema, Chanel parfemi, Guerlain parfemi, Lancome parfemi, Dior parfemi,Paco Rabanne parfemi,Jean paul Gaultier parfemi Cartier parfemi,Creed parfemi,Montale parfemi,Mancera parfemi,Mauboussin parfemi,Gucci parfemi,... ima za svakoga ponešto. Otkrijte i naš izbor parfemskih kutija koje sadrže toliko ideja za poklon za Božić. Iskoristite svoj internet parfemski nalog kako biste otkrili naš veliki izbor make-up , Cosmod Paris,Kiko Milano,.. tretmana po veoma atraktivnoj ceni.

71427321893