top of page

Gde nanositi parfem ?

Updated: Apr 6, 2020

Coco Chanel – „Stavite parfem tamo gde želite biti ljubljeni“

Bez obzira da li imate svoj omiljeni parfem, ili volite da isprobavate različite mirise, svima je cilj isti, da Vam parfem traje ceo dan. Česta je greška da se nanosi što više parfema po celom telu. Nije to velika greška, ali postoje određeni delovi tela gde treba nanositi parfem. Da bi bili sigurni da će Vam parfem mirisati ceo dan, bez da nosite bočicu u torbi, pogledajte sliku koja prikazuje gde treba nanostiti parfem. Parfem treba nanositi na sva mesta na telu koja se smatraju pulsirajućeom tačkom tj. parfem treba nanostiti iza uveta, vrat, zglob ruke, iza kolena, sa unutrašnje strane lakta itd. Ove oblasti proizvode toplotu i na njima mirisi najviše dolaze do izražaja.

Parfeme ne treba tj nije preporučljivo nanositi na odeću jer su neki parfemi takvog sastava da mogu ostaviti mrlje na odeći. Takođe ih ne treba na nanosti na mesta na kojima nosite nakit jer alkohol u parfemu može oštetiti nakit.

Parfem će se najduže osećati na koži ako ga nanosite u kombinaciji sa mlekom za telo ili gelom za tuširanje istog mirisa.


online parfimerija
Gde nanositi parfem

5 views0 comments

Recent Posts

See All