Gde nanositi parfem ?

Updated: Apr 6, 2020

Coco Chanel – „Stavite parfem tamo gde želite biti ljubljeni“

Bez obzira da li imate svoj omiljeni parfem, ili volite da isprobavate različite mirise, svima je cilj isti, da Vam parfem traje ceo dan. Česta je greška da se nanosi što više parfema po celom telu. Nije to velika greška, ali postoje određeni delovi tela gde treba nanositi parfem. Da bi bili sigurni da će Vam parfem mirisati ceo dan, bez da nosite bočicu u torbi, pogledajte sliku koja prikazuje gde treba nanostiti parfem. Parfem treba nanositi na sva mesta na telu koja se smatraju pulsirajućeom tačkom tj. parfem treba nanostiti iza uveta, vrat, zglob ruke, iza kolena, sa unutrašnje strane lakta itd. Ove oblasti proizvode toplotu i na njima mirisi najviše dolaze do izražaja.

Parfeme ne treba tj nije preporučljivo nanositi na odeću jer su neki parfemi takvog sastava da mogu ostaviti mrlje na odeći. Takođe ih ne treba na nanosti na mesta na kojima nosite nakit jer alkohol u parfemu može oštetiti nakit.

Parfem će se najduže osećati na koži ako ga nanosite u kombinaciji sa mlekom za telo ili gelom za tuširanje istog mirisa.


Gde nanositi parfem

5 views0 comments

PR Trgovinska radnja  FRENCHBOX Jagodina

Маticni Broj 65342251

PIB 111337262

Кneza Lazara 1 35000 Jagodina

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

©2019 by French box srbija.

parfemi firma od poverenja

SIGURNA KUPOVINA 

U našoj online prodavnici dostupna su plaćanja pouzećem,karticom ili paypal

Plaćanje karticom je potpuno sigurno 

Jeftini parfem za muškarce, žene i decu parfimerija French Box vaši online parfemi Јагодина -Србија

Parfemi online nudi vam jedan od najvećih izbora luksuznih parfema, retki parfemi, ali i jeftinih parfema dostupne na internetu u nasoj online parfimeriji. Najveći brendovi u našoj internet parfumeriji. Nudimo veliki izbor ženskih parfema, muških parfema, Chanel parfemi, Guerlain parfemi, Lancome parfemi, Dior parfemi,Paco Rabanne parfemi,Jean paul Gaultier parfemi Cartier parfemi,Creed parfemi,Montale parfemi,Mancera parfemi,Mauboussin parfemi,Gucci parfemi,... ima za svakoga ponešto. Otkrijte i naš izbor parfemskih kutija koje sadrže toliko ideja za poklon za Božić. Iskoristite svoj internet parfemski nalog kako biste otkrili naš veliki izbor make-up , Cosmod Paris,Kiko Milano,.. tretmana po veoma atraktivnoj ceni.

71427321893