HVATAC SNOVA "DREAMCATCHER"

Updated: Jan 4, 2020


HVATAC SNOVA "DREAMCATCHER" U FRENCH BOX

Hvatači snova, poznatijima pod imenom „dreamcatcheri“ ❤️ Dostupni u French Box Shop-u To su ukrasi koji su napravljeni od jednog ili više krugova isprepletenog nitima s perlicama, perjem i drugim materijalima. Ono što je posebno za hvatače snova, to je da se u sredini mreže od koje su napravljeni nalazi kružni otvor.

Upravo kroz taj otvor prolaze sve negativne stvari i ružni snovi, dok se u mreži zadržavaju lijepi snovi i kreativne ideje. S prvim jutarnjim suncem sve one loše stvari nestaju i odlaze u nepovrat.

U ovo vrijeme kad svi nekud jurimo i kad je stres nešto sasvim uobičajeno u našim životima, nije neobično da loše spavamo i često se noću budimo. Upravo hvatač snova može nam u tome pomoći, naravno, samo ako u to vjerujemo. .

14 views0 comments

PR Trgovinska radnja  FRENCHBOX Jagodina

Маticni Broj 65342251

PIB 111337262

Кneza Lazara 1 35000 Jagodina

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

©2019 by French box srbija.

parfemi firma od poverenja

SIGURNA KUPOVINA 

U našoj online prodavnici dostupna su plaćanja pouzećem,karticom ili paypal

Plaćanje karticom je potpuno sigurno 

Jeftini parfem za muškarce, žene i decu parfimerija French Box vaši online parfemi Јагодина -Србија

Parfemi online nudi vam jedan od najvećih izbora luksuznih parfema, retki parfemi, ali i jeftinih parfema dostupne na internetu u nasoj online parfimeriji. Najveći brendovi u našoj internet parfumeriji. Nudimo veliki izbor ženskih parfema, muških parfema, Chanel parfemi, Guerlain parfemi, Lancome parfemi, Dior parfemi,Paco Rabanne parfemi,Jean paul Gaultier parfemi Cartier parfemi,Creed parfemi,Montale parfemi,Mancera parfemi,Mauboussin parfemi,Gucci parfemi,... ima za svakoga ponešto. Otkrijte i naš izbor parfemskih kutija koje sadrže toliko ideja za poklon za Božić. Iskoristite svoj internet parfemski nalog kako biste otkrili naš veliki izbor make-up , Cosmod Paris,Kiko Milano,.. tretmana po veoma atraktivnoj ceni.

71427321893