Kako da odlozimo pojavu bora tamo gde koza najtanja ?

U pitanju je zona oko očiju...

Ujutru 

1. Umijte se čistom vodom i nanesite kremu za negu zone oko oka tapkajući prstom. Koristite domali prst jer je on najslabiji u šaci, te nećete mnogo opterećivati nežnu kožu.

2. Smer kojim nanosite kremu izuzetno je važan, ne želite da budete saveznik borama, već njihov protivnik, zato utrljavajte kremu u suprotnom pravcu od njihovog stvaranja. Natapkajte proizvod oko oka, a potom ga najnežnijim pokretima razmažite po sledećoj putanji: krenite od slepoočnica, preko donjeg kapka, ka suznom kanalu, preko gornjeg kapka i ponovo završite na slepoočnicama. 


U pitanju je zona oko očiju...

Šminka 

1. Korektor za podočnjake najbolji je saveznik protiv umornog izgleda, ali potrudite se da i to bude negujući proizvod zato što na vašem licu provodi i više od osam sati. Na zonu oko oka nemojte stavljati krem i korektore u stiku. Osim što se teško razmazuju, oni su najčešće puni ulja.

2. Najbolje bi bilo da se opredelite za lagane tečne korektore. Ne brinite da li će biti dovoljno „jaki“ da prekriju sivu/zelenu/plavu boju podočnjaka - hoće, ali ako odaberete pravu nijansu. Ona bi trebalo da bude narandžastog tona.

Uveče

Kada budete skidali šminku, odaberite što nežniji proizvod. Idealno bi bilo da to bude neki uljani ili dvokomponentni skidač šminke koji će samo da klizi preko kože oko oka. 

1. Natopite tupfere skidačem i držite ih blago pritisnute na kapke. Tako će proizvod rastopiti šminku i neće biti potrebe za trljanjem.  

2. Posle skidanja šminke, još jednom očistite zonu oko oka, ali ovaj put micelarnom vodom koja će blago ukloniti sve ostatke šminke, ali i prethodnog skidača.

3. Ponovo nanesite kremu istim postupkom kao pod br. 2.  


Text Bratislava Kostic

2 views0 comments

PR Trgovinska radnja  FRENCHBOX Jagodina

Маticni Broj 65342251

PIB 111337262

Кneza Lazara 1 35000 Jagodina

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

©2019 by French box srbija.

parfemi firma od poverenja

SIGURNA KUPOVINA 

U našoj online prodavnici dostupna su plaćanja pouzećem,karticom ili paypal

Plaćanje karticom je potpuno sigurno 

Jeftini parfem za muškarce, žene i decu parfimerija French Box vaši online parfemi Јагодина -Србија

Parfemi online nudi vam jedan od najvećih izbora luksuznih parfema, retki parfemi, ali i jeftinih parfema dostupne na internetu u nasoj online parfimeriji. Najveći brendovi u našoj internet parfumeriji. Nudimo veliki izbor ženskih parfema, muških parfema, Chanel parfemi, Guerlain parfemi, Lancome parfemi, Dior parfemi,Paco Rabanne parfemi,Jean paul Gaultier parfemi Cartier parfemi,Creed parfemi,Montale parfemi,Mancera parfemi,Mauboussin parfemi,Gucci parfemi,... ima za svakoga ponešto. Otkrijte i naš izbor parfemskih kutija koje sadrže toliko ideja za poklon za Božić. Iskoristite svoj internet parfemski nalog kako biste otkrili naš veliki izbor make-up , Cosmod Paris,Kiko Milano,.. tretmana po veoma atraktivnoj ceni.

71427321893