kozmetička hirurgija ? evo deformisane zvezde!

Updated: Apr 6, 2020

Koje zvezde su zloupotrebile kozmetičku hirurgiju da bi se podmladile ?

Odgovor na ovo pitanje često se može pročitati na njihovim licima!

Da, botoks, oticanje usana, povećanje očnih kapaka ...

ove su kozmetičke operacije na kraju više vidljive nego što bi zvezde želele ili još katastrofalnije. Želeći da ostanu mlade, stotine zvezda se deformišu i postaju neprepoznatljive.

Otkrijte najgore propuste kozmetičke operacije slavnih.


#1 – Emmanuelle Béart


Ona je jedna od glumica koja se danas protivi kozmetičkoj hirurgiji. Međutim, u 27. godini, Emmanuelle Beart je zelela vece usne.

Usta su joj postala potpuno otečena, sada meri neuspeh u operaciji. Emmanuelle Beart koristi svaku priliku u medijima da se savjetuje zene protiv upotrebe kozmetičke hirurgije.


#2 – Jocelyne Wildenstein


Ako vas ljubav čini slepom ... može vas učiniti i neprepoznatljivom! Želeći da bude privlačnija svom suprugu danas je razvedena i lici na macku


#4 – Jackie Stallone


Za razliku od drugih zvezda koje se uzdržavaju da javno govore o operacijama koje prolaze, Jackie Stallone ne mari mnogo za kritičare.


#5 – Kim Novak


Ovisna o skalpelu, glumica je želela da se vrati u prošlost, ubrizgavajući sebe novim inovacijama u kozmetičkoj hirurgiji. Kim Novak kaze da je njeno telo i moze koristiti hirurgiju koliko želi.


#6 – Donatella Versace


koliko ima godina ? tesko pitanje ... Donatella Versace nažalost je jedna od onih zvezda koje su zloupotrebile plastičnu hirurgiju.


#7 – Janice Dickinson


Poznata manekenka iz 80-ih, radila je za najpoznatije brendove. Janice Dickinson danas raduje realiti programe .


tako da drage moje pamet u glavu

12 views0 comments

PR Trgovinska radnja  FRENCHBOX Jagodina

Маticni Broj 65342251

PIB 111337262

Кneza Lazara 1 35000 Jagodina

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

©2019 by French box srbija.

parfemi firma od poverenja

SIGURNA KUPOVINA 

U našoj online prodavnici dostupna su plaćanja pouzećem,karticom ili paypal

Plaćanje karticom je potpuno sigurno 

Jeftini parfem za muškarce, žene i decu parfimerija French Box vaši online parfemi Јагодина -Србија

Parfemi online nudi vam jedan od najvećih izbora luksuznih parfema, retki parfemi, ali i jeftinih parfema dostupne na internetu u nasoj online parfimeriji. Najveći brendovi u našoj internet parfumeriji. Nudimo veliki izbor ženskih parfema, muških parfema, Chanel parfemi, Guerlain parfemi, Lancome parfemi, Dior parfemi,Paco Rabanne parfemi,Jean paul Gaultier parfemi Cartier parfemi,Creed parfemi,Montale parfemi,Mancera parfemi,Mauboussin parfemi,Gucci parfemi,... ima za svakoga ponešto. Otkrijte i naš izbor parfemskih kutija koje sadrže toliko ideja za poklon za Božić. Iskoristite svoj internet parfemski nalog kako biste otkrili naš veliki izbor make-up , Cosmod Paris,Kiko Milano,.. tretmana po veoma atraktivnoj ceni.

71427321893