Makeup jaje sundjer

Makeup sunđer u obliku jajeta, bez ivica, za dugotrajnu upotrebu. Napravljen od specijalnog materijala koji ima otvorenu ćelijsku strukturu koja se puni vodom kada se sunđer pokvasi. Na taj način, šminka ostaje na vrhu sunđera i ne prodire u njega, što omogućava minimalno korišćenje make up proizvoda i samim tim njihovu uštedu. Kada je mokar, postaje duplo veći i postaje još mekši. A kada se osuši, vraća se u svoju prvobitnu veličinu. Svaki put!


Kako se koristi make up sundjer ?


Makeup sundjer


potopite ga u posudu sa toplom vodom i dobro ga natopite da upije što više vode iscedite vodu

ali neka sunđer ostane vlažan

umočite ga u podlogu, puder ili drugi proizvod koji želite da koritite nanesite proizvod na lice tapkanjem.


Zbog samog materijala ovog „jaje“ sunđera i načina nanošenja pudera, ten će vam igledati prirodno. Baš kao da niste naneli puder. Neće biti tragova, prelaza i nesavršenosti.

Nakon korišćenja čisti se vrlo jednostavno .

27 views0 comments

PR Trgovinska radnja  FRENCHBOX Jagodina

Маticni Broj 65342251

PIB 111337262

Кneza Lazara 1 35000 Jagodina

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

©2019 by French box srbija.

parfemi firma od poverenja

SIGURNA KUPOVINA 

U našoj online prodavnici dostupna su plaćanja pouzećem,karticom ili paypal

Plaćanje karticom je potpuno sigurno 

Jeftini parfem za muškarce, žene i decu parfimerija French Box vaši online parfemi Јагодина -Србија

Parfemi online nudi vam jedan od najvećih izbora luksuznih parfema, retki parfemi, ali i jeftinih parfema dostupne na internetu u nasoj online parfimeriji. Najveći brendovi u našoj internet parfumeriji. Nudimo veliki izbor ženskih parfema, muških parfema, Chanel parfemi, Guerlain parfemi, Lancome parfemi, Dior parfemi,Paco Rabanne parfemi,Jean paul Gaultier parfemi Cartier parfemi,Creed parfemi,Montale parfemi,Mancera parfemi,Mauboussin parfemi,Gucci parfemi,... ima za svakoga ponešto. Otkrijte i naš izbor parfemskih kutija koje sadrže toliko ideja za poklon za Božić. Iskoristite svoj internet parfemski nalog kako biste otkrili naš veliki izbor make-up , Cosmod Paris,Kiko Milano,.. tretmana po veoma atraktivnoj ceni.

71427321893