French Box Srbija u Delta City na 6 Women’s Fest


French box Srbija

Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da ćemo ucestvovati na šesti  po redu Women’s Fest, održati 23. i 24. marta (subota i nedelja) u centralnom atrijumu šoping-mola Delta City od 10 -22h.

6. Women’s Fest pod sloganom My Choice... se organizuje u luksuznom ambijentu šoping-mola Delta City i ovog puta kao do sada, predstaviće najkvalitetnije brendove koji su prisutni na našem tržištu kao French Box Srbija.

My Choice je posvećen modernoj, poslovnoj i uspešnoj ženi, koja može i hoće da bira!

Ova  manifestacija je odgovor na sva ženska pitanja u vezi sa negom, lepotom, zdravljem, make up trendovima, modom, ishranom, fitness-om, estetskom medicinom, putovanjima i ostalim oblastima koja su predmet ženskog interesovanja za predstojeću sezonu.

Pored velikog broja stručnih lica iz različitih oblasti, sa  kojima se dame mogu posavetovati i  dobiti odgovore na brojna  pitanja, biće u prilici i da se konsultuju sa astrologom, numerologom, dobiju besplatnu šminku i  frizuru, učestvuju u nagradnoj igri i još mnogo toga.

Nove i najpopularnije brendove na našem tržištu predstaviće 30-ak izlagača i svaka dama će za dva dana manifestacije dobiti najbolje preporuke iz prve ruke, semplinge, popuste, promocije i degustacije.

Ovog prvog prolecnog vikenda sve dame koje posete manifestacije će sa sigurnošću dobiti najbolje preporuke svega što im je potrebno za predstojeće proleće/leto.


#blogbox #frenchboxsrbija

6 views0 comments

Recent Posts

See All