Mauboussin Mademoiselle Twist

Novi parfem francuske kuće nakita je šik i moderan. Dolazi u predivnoj zabavnoj dizajniranoj bočici koja slavi mladalačku tradiciju francuske kuće, koja je svoju priču započela 1847. godine.

Mauboussin Mademoiselle Twist je opisan kao romantičan parfem. To je uzbuđenje prijatnih emocija sa očaravajućim i divnim notama. Napravljen od strane parfimera Marie Piere Protin, Mauboussin Mademoiselle Twist se otvara prijatnim i elegantnim notama mandarine i začinjenog bibera zajedno sa jasminom i pralinama. Baza se smiruje na slatkom sloju od vanile i mošusa.

Staklena bočica je dizajnirana u obliku čigre koja oko vrata nosi smeli prsten Mauboussin. Iako zabavan, čitav koncept je izveden na izuzetno elegantan i ženstven način, sa puno pažnje na detaljima.

Mauboussin Mademoiselle Twist je dostupan 90ml Eau de Parfum.12 views0 comments

PR Trgovinska radnja  FRENCHBOX Jagodina

Маticni Broj 65342251

PIB 111337262

Кneza Lazara 1 35000 Jagodina

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

©2019 by French box srbija.

parfemi firma od poverenja

SIGURNA KUPOVINA 

U našoj online prodavnici dostupna su plaćanja pouzećem,karticom ili paypal

Plaćanje karticom je potpuno sigurno 

Jeftini parfem za muškarce, žene i decu parfimerija French Box vaši online parfemi Јагодина -Србија

Parfemi online nudi vam jedan od najvećih izbora luksuznih parfema, retki parfemi, ali i jeftinih parfema dostupne na internetu u nasoj online parfimeriji. Najveći brendovi u našoj internet parfumeriji. Nudimo veliki izbor ženskih parfema, muških parfema, Chanel parfemi, Guerlain parfemi, Lancome parfemi, Dior parfemi,Paco Rabanne parfemi,Jean paul Gaultier parfemi Cartier parfemi,Creed parfemi,Montale parfemi,Mancera parfemi,Mauboussin parfemi,Gucci parfemi,... ima za svakoga ponešto. Otkrijte i naš izbor parfemskih kutija koje sadrže toliko ideja za poklon za Božić. Iskoristite svoj internet parfemski nalog kako biste otkrili naš veliki izbor make-up , Cosmod Paris,Kiko Milano,.. tretmana po veoma atraktivnoj ceni.

71427321893