Mauboussin Parfemi

Updated: Apr 6, 2020

MAUBOUSSIN PARFEMIČuvena Pariska kuća nakita nastala 1827. godine, MAUBOUSSIN odlikuju svoje kreacije čistim linijama i živopisnim draguljima, dokaz autentičnog znanja, ali i originalnosti i modernosti. Mauboussin parfemi usklađeni su sa nakitom plemeniti, rafinirani, intenzivni i dizajn fantazije koji karakteriše marku.

Svaki parfem je kreacija koja potiče od suštine dragulja. Njegovi oblici, izgled i poruka uveličani su mirisom poput mirisnog dana.

Mauboussin Parfums danas je pogodan i za žene i za muškarce.

Lorience Paris je uspeo da instalira marku na tržište parfema za selektivne dragulje, sa prosekom 2 lansiranja godišnje. Rasprostranjen u Francuskoj u prodavaonicama nakita, parfumerijama Nocibe, Beauti Success, Une Heure Pour Soi, u mnogim nezavisnim buticima i u više od 60 zemalja, brend sada pristan u preko 6000 prodajnih mesta u svetu i cuva svoju luxuznu reputaciju.

Mauboussin je poverio French Box-u ekskluzivnu distribuciju njihovih proizvoda

Da biste otkrili miris Mauboussin-a: mauboussin parfemi
8 views0 comments

PR Trgovinska radnja  FRENCHBOX Jagodina

Маticni Broj 65342251

PIB 111337262

Кneza Lazara 1 35000 Jagodina

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

©2019 by French box srbija.

parfemi firma od poverenja

SIGURNA KUPOVINA 

U našoj online prodavnici dostupna su plaćanja pouzećem,karticom ili paypal

Plaćanje karticom je potpuno sigurno 

Jeftini parfem za muškarce, žene i decu parfimerija French Box vaši online parfemi Јагодина -Србија

Parfemi online nudi vam jedan od najvećih izbora luksuznih parfema, retki parfemi, ali i jeftinih parfema dostupne na internetu u nasoj online parfimeriji. Najveći brendovi u našoj internet parfumeriji. Nudimo veliki izbor ženskih parfema, muških parfema, Chanel parfemi, Guerlain parfemi, Lancome parfemi, Dior parfemi,Paco Rabanne parfemi,Jean paul Gaultier parfemi Cartier parfemi,Creed parfemi,Montale parfemi,Mancera parfemi,Mauboussin parfemi,Gucci parfemi,... ima za svakoga ponešto. Otkrijte i naš izbor parfemskih kutija koje sadrže toliko ideja za poklon za Božić. Iskoristite svoj internet parfemski nalog kako biste otkrili naš veliki izbor make-up , Cosmod Paris,Kiko Milano,.. tretmana po veoma atraktivnoj ceni.

71427321893