MUŠKI PARFEMI KOJE ŽENE OBOŽAVAJU (parfemi za muvanje :)

Updated: Apr 6, 2020

Naučnici su odavno utvrdili da mirisi igraju veliku ulogu u privlačenju.

Ovo se svakodnevno dešava kod životinja, a i kod ljudi je situacija slična.

Oni koji lepo mirišu nas privlače i to je instinkt na koji svi reagujemo.

Zbog toga parfemi igraju ključnu ulogu i zato je vrlo važno da imate dobar parfem koji će učlinti da budete privlačniji i poželjniji ženama.


Nakon dugog istraživanja napravili smo listu od top 4 muških parfema koje izluđuju žene. 


1. One million prive by Paco Rabanne


1 million paco rabanne

One Million Privé je orijentalno – drveni miris pun kontrasta kojeg potpisuje parfimer Christophe Raynaud. Otvara se crvenom mandarinom i cimetom, sastojcima koji su obeležili original. Srce obuhvata note nargile duvana obogaćene smolom miroa. Note baze predstavljaju vruć i senzualan spoj pačulija i absoluta tonke.


2. Sauvage by Christian Dior


dior sauvage cena

Sauvage je inspirisan je divljinom, otvorenim prostorima; plavim nebom koje prekriva stjenovite pejzaže, vruć ispod pustinjskog sunca. Parfimer kuće Dior, Francois Demachy, potpisuje i ovo izdanje. Miris je najavljen kao radikalno svjež, sirov i plemenit u isto vrijeme.

Gornje note: bergamot, biber

Srednje note: geranijum, lavanda, elemi, sičuan

Donje note: ambroksan, labdanium, kedar


3. Le Beau by Jean Paul Gaultier


novi parfem jean paul gaulthier

Le Beau od Jean Paul Gaultier je drveni aromatični miris za muškarce. Ovo je novi parfem. Le Beau je predstavljen 2019. Le Beau je kreirao Sonia Constant i Quentin Bisch. Gornja nota je Bergamot; srednja nota je Kokos; bazna nota je Mahune Tonke.


4. Private Club by Mauboussin


mauboussin parfemi

Private Club for Men od Mauboussin je orijentalni drveni miris za muškarce. Parfem je kreirao Alexandra Carlin. Gornje note su Bergamot, Biber, Kardamon i Korijander; srednje note su Cimet i Crvena jabuka; bazne note su pačuli i Amber.76 views0 comments

Recent Posts

See All