Nakit online Srbija

Kao najsitniji detalji na revijama, nakit vrlo lako može ostati neprimetan. Ipak, dizajnerima ne manjka kreativnost ni kada je ovaj aksesoar u pitanju, te i u njih ulažu podjednako rada i truda kao i u odevne komade.

Kako je ostalo još nedelja u modnom kalendaru, do njihovog početka, pogledajte šta je to u trendu kada su u pitanju minđuše, ogrlice, prstenje i slično.


u parfimeriji French Box u Jagodini ili na sajtu https://mymybijouxparis.com

mozete poruciti kompletan assortiman nakita iz MÿMÿ Bijoux Paris kolekcije

nakit je od hiruskog celika sa pozlatom od 18k .na sajtu https://mymybijouxparis.com/ izaberite slanje u Srbiji rok isporuke od 10 do 20 dana


Zenski i Muski nakit Jesen zima 2020


PR Trgovinska radnja  FRENCHBOX Jagodina

Маticni Broj 65342251

PIB 111337262

Кneza Lazara 1 35000 Jagodina

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

©2019 by French box srbija.

parfemi firma od poverenja

SIGURNA KUPOVINA 

U našoj online prodavnici dostupna su plaćanja pouzećem,karticom ili paypal

Plaćanje karticom je potpuno sigurno 

Jeftini parfem za muškarce, žene i decu parfimerija French Box vaši online parfemi Јагодина -Србија

Parfemi online nudi vam jedan od najvećih izbora luksuznih parfema, retki parfemi, ali i jeftinih parfema dostupne na internetu u nasoj online parfimeriji. Najveći brendovi u našoj internet parfumeriji. Nudimo veliki izbor ženskih parfema, muških parfema, Chanel parfemi, Guerlain parfemi, Lancome parfemi, Dior parfemi,Paco Rabanne parfemi,Jean paul Gaultier parfemi Cartier parfemi,Creed parfemi,Montale parfemi,Mancera parfemi,Mauboussin parfemi,Gucci parfemi,... ima za svakoga ponešto. Otkrijte i naš izbor parfemskih kutija koje sadrže toliko ideja za poklon za Božić. Iskoristite svoj internet parfemski nalog kako biste otkrili naš veliki izbor make-up , Cosmod Paris,Kiko Milano,.. tretmana po veoma atraktivnoj ceni.

71427321893