Originalni parfemi u French Box Shop-u

Na našem tržištu ima sve više kopija parfema koje se prodaju kao originalni parfemi.

Da ne biste postali žrtva ovakve prevare, French Box Shop Vam nudi originalne Parfeme koje uvozi iz Pariza

par saveta kad kupujete parfem :


Originalni Parfemi


1. Proverite pakovanje

Ako je parfem u celofanu, original parfem će se razlikovati od kopije parfema po tome što se originalni parfemi pakuju u prozirne, neizgužvane, kvalitetne celofane, koji stoje čvrsto oko kutije parfema.

Ako parfem nije u celofanu – to još ne mora ništa da znači, jer mnogi prodavci skidaju celofane sa parfema pre prodaje. U tom slučaju proverite da li elementi na kutiji parfema odgovaraju elementima na kutijama ostalih parfema iz iste linije ili, još bolje, pronađite na internetu slike pakovanja konkretnog parfema i uporedite. Ukoliko vidite značajno odstupanje (bilo da na Vašem parfemu ima elemenata kojih nema na slici originalnog parfema, ili ima istih elemenata, ali su loše odštampani, ili postoje razlike u fontu teksta na kutiji...), najverovatnije u rukama držite kopiju parfema.

Kutije originalnih parfema imaju oštre ivice i izrađene su od najkvalitetnijih vrsta kartona. Ukoliko se Vaš parfem nalazi u kutiji lošeg kvaliteta, u kojoj bočica ima puno prostora, verovatno se radi o kopiji parfema. Kod najlošijih kopija parfema se dešavaju i greške u tekstu – bilo gramatičke greške u opisu, sastavu i slično, bilo slovne greške u samom nazivu parfema


2. Pregledajte bočicu u kojoj se nalazi parfem

Bočice originalnih parfema su izrađene od jako kvalitetnog stakla, obično sa puno sitnih detalja koji su jedinstveni za određenog kreatora ili liniju parfema. Ako bočica Vašeg parfema ima vidljive nesavršenosti, skoro je sigurno da se radi o kopiji parfema. Takođe, potražite karakteristične oznake koje na sebi nosi određena linija parfema – ako nedostaju, takođe je u pitanju kopija parfema.


3. Proverite izgled samog parfema, tj. tečnosti u bočici

Kod originalnih parfema, tečnost je kristalno čista. U njoj nema nikakvog trunja ili sedimentnih materija. Ako vidite mutnu tečnost, ili bilo šta u tečnosti, definitivno gledate u kopiju parfema.

Originalni parfemi imaju jako kompleksne, troslojne mirisne note. Većina kopija parfema nema tu kompleksnost u mirisu. Neke kopije mirišu slično kao originali, ali se u mirisu oseća jednostavnost mirisne note. Neke pak mirišu totalno drugačije od originalnog parfema čiju kopiju predstavljaju.


4. Potražite serijski broj parfema

Ova metoda je manje pouzdana od prethodne tri, jer se proizvođači kopija parfema trude da što bolje iskopiraju elemente originalnog parfema, a serijski broj je najlakše iskopirati. Svi originalni parfemi negde na pakovanju nose i serijski broj.


Mesta na kojima se nalaze ti brojevi variraju od proizvođača do proizvođača, ali i sami proizvođači često menjaju mesta serijskih brojeva kao vid borbe protiv kopiranih parfema.

Potražite broj od tri, četiri, pet cifre koji se obično nalazi na dnu bočice parfema, obično utisnut u samu bočicu, odštampan na staklu, ili zalepljen na dno bočice. Kada pronađete ovaj broj, uporedite ga sa brojem odštampanim na pakovanju parfema. Na kutiji parfema se serijski broj obično nalazi pored bar-koda. Serijski broj bočici parfema mora biti isti kao onaj na kutiji. Ako se ovi brojevi ne poklapaju – u pitanju je kopija parfema! Takođe, ako ne uspete da nađete serijski broj na samoj bočici parfema – najverovatnije je reč o kopiji, mada pazite u donošenju ovog zaključka, postoji šansa da se broj nalazi na bočici, ali ga jednostavno ne vidite .


Originalni parfemi

109 views0 comments

PR Trgovinska radnja  FRENCHBOX Jagodina

Маticni Broj 65342251

PIB 111337262

Кneza Lazara 1 35000 Jagodina

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

©2019 by French box srbija.

parfemi firma od poverenja

SIGURNA KUPOVINA 

U našoj online prodavnici dostupna su plaćanja pouzećem,karticom ili paypal

Plaćanje karticom je potpuno sigurno 

Jeftini parfem za muškarce, žene i decu parfimerija French Box vaši online parfemi Јагодина -Србија

Parfemi online nudi vam jedan od najvećih izbora luksuznih parfema, retki parfemi, ali i jeftinih parfema dostupne na internetu u nasoj online parfimeriji. Najveći brendovi u našoj internet parfumeriji. Nudimo veliki izbor ženskih parfema, muških parfema, Chanel parfemi, Guerlain parfemi, Lancome parfemi, Dior parfemi,Paco Rabanne parfemi,Jean paul Gaultier parfemi Cartier parfemi,Creed parfemi,Montale parfemi,Mancera parfemi,Mauboussin parfemi,Gucci parfemi,... ima za svakoga ponešto. Otkrijte i naš izbor parfemskih kutija koje sadrže toliko ideja za poklon za Božić. Iskoristite svoj internet parfemski nalog kako biste otkrili naš veliki izbor make-up , Cosmod Paris,Kiko Milano,.. tretmana po veoma atraktivnoj ceni.

71427321893