Parfem idealan poklon za ženu i muškarca

Kada je u pitanju odabir “savršenog poklona” na prvom mestu se naravno nalaze parfemi. Dobar parfem je ono što svakoj ženi a i muškarcu daje najviše samopouzdanja.

Kupovina parfema za određenu osobu je veoma težak zadatak jer parfem predstavlja stvar ličnog izbora i u većini slučajeva je vrlo teško pogoditi koji će to biti savršen parfem za nekog muškarca ili ženu. Odabir parfema deluje naizgled lak zadatak, jednostavno uđete u parfimeriju, kupite najnoviji i najskuplji parfem, ili neki koji je po mogućnosti „tek izašao kod nas“ i kupovina poklona za nju ili njega je rešena stvar. Ali, ne radi se samo o lepom mirisu već i onom faktoru koji je odlučujući, a leži u nama samima. Upravo iz tog razloga Vaš odabir muškog ili ženskog parfema treba da bude onakav kakav i želite – da uveseli Vas i onoga kome parfem poklanjate jer nema intimnijeg poklona od mirisa s kojim će ta osoba obeležiti svoju sadašnjost i budućnost.


Poručivanje je jednostavno :

sajt : www.frenchboxsrbija

telefonom : 066 53 86 300

instagram : @french_box_srbija

Facebook : French box Srbija


video shopping / video pozivom na instagramu @frenchboxonlinekupovina

nase saradnice Bojana i Sladjana pomocice vam da nadjete originalan proizvod po vasoj meri pored originalnih parfema imamo i nakit , tasne , kozmetiku,...

svakog dana od 9h00 do 21h00 nedelja neradna


Posetite nasu parfimeriju u Jagodini Kneza Lazara 1 ( u centru grada )

radno vreme od 8h00 do 22h00 svakog dana (nedelja neradna)

a isporuka brza. Mi dostavljamo parfeme na teritoriji cele Srbije u roku od dva radna dana.

Ako ste u potrazi za novim parfemom, pogledajte naš širok izbor parfema sa super povoljnim cenama najpopularnijih brendova, uključujući Mauboussin , Dolce & Gabbana, Burberry, Calvin Klein, Lancome,Paco Rabanne, Giorgio Armani, Bvlgari, Givenchy, Gucci , dior ,chanel i mnoge druge.


0 views0 comments

PR Trgovinska radnja  FRENCHBOX Jagodina

Маticni Broj 65342251

PIB 111337262

Кneza Lazara 1 35000 Jagodina

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

©2019 by French box srbija.

parfemi firma od poverenja

SIGURNA KUPOVINA 

U našoj online prodavnici dostupna su plaćanja pouzećem,karticom ili paypal

Plaćanje karticom je potpuno sigurno 

Jeftini parfem za muškarce, žene i decu parfimerija French Box vaši online parfemi Јагодина -Србија

Parfemi online nudi vam jedan od najvećih izbora luksuznih parfema, retki parfemi, ali i jeftinih parfema dostupne na internetu u nasoj online parfimeriji. Najveći brendovi u našoj internet parfumeriji. Nudimo veliki izbor ženskih parfema, muških parfema, Chanel parfemi, Guerlain parfemi, Lancome parfemi, Dior parfemi,Paco Rabanne parfemi,Jean paul Gaultier parfemi Cartier parfemi,Creed parfemi,Montale parfemi,Mancera parfemi,Mauboussin parfemi,Gucci parfemi,... ima za svakoga ponešto. Otkrijte i naš izbor parfemskih kutija koje sadrže toliko ideja za poklon za Božić. Iskoristite svoj internet parfemski nalog kako biste otkrili naš veliki izbor make-up , Cosmod Paris,Kiko Milano,.. tretmana po veoma atraktivnoj ceni.

71427321893