Parfem idealan poklon za ženu i muškarca

Kada je u pitanju odabir “savršenog poklona” na prvom mestu se naravno nalaze parfemi. Dobar parfem je ono što svakoj ženi a i muškarcu daje najviše samopouzdanja.

Kupovina parfema za određenu osobu je veoma težak zadatak jer parfem predstavlja stvar ličnog izbora i u većini slučajeva je vrlo teško pogoditi koji će to biti savršen parfem za nekog muškarca ili ženu. Odabir parfema deluje naizgled lak zadatak, jednostavno uđete u parfimeriju, kupite najnoviji i najskuplji parfem, ili neki koji je po mogućnosti „tek izašao kod nas“ i kupovina poklona za nju ili njega je rešena stvar. Ali, ne radi se samo o lepom mirisu već i onom faktoru koji je odlučujući, a leži u nama samima. Upravo iz tog razloga Vaš odabir muškog ili ženskog parfema treba da bude onakav kakav i želite – da uveseli Vas i onoga kome parfem poklanjate jer nema intimnijeg poklona od mirisa s kojim će ta osoba obeležiti svoju sadašnjost i budućnost.


Poručivanje je jednostavno :

sajt : www.frenchboxsrbija

telefonom : 066 53 86 300

instagram : @french_box_srbija

Facebook : French box Srbija


video shopping / video pozivom na instagramu @frenchboxonlinekupovina

nase saradnice Bojana i Sladjana pomocice vam da nadjete originalan proizvod po vasoj meri pored originalnih parfema imamo i nakit , tasne , kozmetiku,...

svakog dana od 9h00 do 21h00 nedelja neradna


Posetite nasu parfimeriju u Jagodini Kneza Lazara 1 ( u centru grada )

radno vreme od 8h00 do 22h00 svakog dana (nedelja neradna)

a isporuka brza. Mi dostavljamo parfeme na teritoriji cele Srbije u roku od dva radna dana.

Ako ste u potrazi za novim parfemom, pogledajte naš širok izbor parfema sa super povoljnim cenama najpopularnijih brendova, uključujući Mauboussin , Dolce & Gabbana, Burberry, Calvin Klein, Lancome,Paco Rabanne, Giorgio Armani, Bvlgari, Givenchy, Gucci , dior ,chanel i mnoge druge.


4 views0 comments

Recent Posts

See All