Parfem Idol ženstvenost koja osvaja svet

Updated: Apr 6, 2020

Osetite snagu ženstvenosti na svakom koraku…Za sve one koji su ikada izjavili da su žene slabiji pol, uveravamo ih da su napravili veliku grešku! Naprotiv, ženama se mora odati priznanje za sve postignuto, jer su one snažne, neustrašive, hrabre i odvažne, što su rado dokazivale kroz istoriju. To čine i danas, prkoseći normama društva, tradicijama i svim onim momentima koji se u njihovom životu smatraju obaveznim.

Danas je sasvim prirodno i očekivano da žene uspevaju istovremeno da grade karijeru i neguju porodicu. Žene vladaju državama, predvode velike kompanije i istupaju kao najhrabrije na prvoj liniji napada, od momenta kada je prva hrabra dama podigla svoj glas, tražeći prava koja su joj sledovala. Ona i sve One koje su njen put pratile, sada su naši idoli, koji nas inspirišu i stimulišu da budemo hrabrije, upornije i istrajnije, i naravno, da nikada ne zapostavljamo svoju ženstvenost!

Mnoge jake ličnosti koje su simbol ženstvenosti, “utabale” su put kojim danas koračamo, poput Édith Piaf, dive francuskih šansona, koja je prepoznatljiva po svom šarmu i neobičnom glasu. Uprkos teškom privatnom životu, postala je ikona francuske muzičke scene, a njena večna numera "Non, je ne regrette rien" je obišla ceo svet i danas putuje i zavodi nova srca. Holivudska glumica Hedy Lamarr, koja je osvajala filmska platna kao simbol elegancije i lepote, uporedo je radila na svojoj ideji “preskakanja frekvencije”, i njoj smo danas zahvalni za izum bežične komunikacije, koja nam je “približila svet”.

Po uzoru na sve dame koje su postale idoli ženama u svetu, brend Lancome je kreirao novi parfem Idole. Françoise Lehmann, globalna predstavnica ovog brenda, koju svrstavamo među posebne i uspešne dame, parfem opisuje kao buđenje savremene ženstvenosti:


“Zbog činjenice da su se žene kroz istoriju konstantno menjale i iznova otkrivale, brend je nastavio da prati njihovu evoluciju i ostajao tik uz njihove težnje”, objašnjava Lehmann. “Ovim parfemom se oblikuje nova vizija uspeha. Idole je miris ženstvenosti koja osvaja”.

Lancome parfem Idole svoje ime je pronašao u istoriji brenda, jer je ta reč prisutna u njihovom svetu već više decenija. Idole miris predstavlja moćni totem i simbol snage, elegancije i odvažnosti, što možemo reći i za Zendayu Coleman, koja je zvanično lice novog parfema.

Iako mlada, Zendaya je već stekla status ikone, kako u modnom i muzičkom, tako i u filmskom svetu, pojavivši se nekoliko puta na bioskopskim platnima i u svetski popularnim serijama. Zbog svog interesantnog modnog stila, kao i svoje izuzetne filozofije života, Zendaya predstavlja otelotvorenje novog Lancome mirisa.Lancome Idole je parfem posvećen generaciji koja sanja velike snove, ženama koje su osnažene i otvorene, vođama budućnosti koje osvajaju nove horizonte i otvaraju nove staze za sve nas koje ih pratimo. Osećati se sveže i zanosno bez kompromisa, to je prioritet u svakodnevnom životu svake jake i uspešne žene.

Tvorci parfema Idole su tri dame sa tri kontinenta, sa tri različita životna puta, senzibiliteta i karaktera. Spojene ljubavlju koju gaje prema mirisima i željom za stvaranjem nove, univerzalne zavisnosti, Shyamala Maisondieu, Nadege Le Gralntezec i Adriana Medina radile su zajedno kako bi ovaj miris kreirale na temeljima čistog akorda.

Predstavljen u najtanjoj bočici kreiranoj do sada, Idole sa sastoji od gornjih nota esencije bergamota, sa srcem od ruže, ružine vodice i jasmina. Njegovu stabilnu bazu sačinjava esencija pačulija i kedrovine, prefinjeno upakovana ekstraktom vanile.  

Lancome Idole nas navodi da budemo Idoli, žene na koje će se druge ugledati i koje će drugima postati inspiracija i snaga. Idole je više od parfema – to je borbeni poklik, koji nas navodi da uvek idemo napred, osvajamo sve što smo naumile, budemo pune samopouzdanja i snage, ne zanemarujući notu ženstvenosti koju nosimo u sebi.

6 views0 comments

Recent Posts

See All