PARFEM U TRUDNOĆI

Updated: Apr 6, 2020

U trudnoći telo žene se menja, ali i osećaj za mirise. Ukoliko ne možete da živite bez parfema, a primetili ste da su neki u trudnoći počeli da vam smetaju, saznajte koje je rešenje.


Trudnoća vam daje prirodni sjaj. Sada je vreme da nađete i miris koji će reflektovati vašu lepotu, trudnu VAS! Iako je bezbedno koristiti parfem tokom trudnoće, mogle biste postati osetljivije na mirise i primetiti da neki čine da osećate mučninu, blagu vrtoglavicu, nadraženost ili da ste sklonije glavoboljama. Kako biste sprečile ove nepotrebne simptome pokušajte da izbegavate parfeme sve dok ne otkrijete neke mirise koji će učiniti da se osećate dobro.


Dezodorans i losion u toku trudnoće postaju dosta popularni jer su slabiji i sadrže manje alkohola od parfema. Neki mirisi mogu čak pomoći protiv mučnine kao što su pepermint, đumbir i kardamom. Mnoge trudnice su otkrile da mirisi citrusa pomažu u ublažavanju mučnine i nisu preterano napadni, već ostavljaju osvežavajući, obnavljajući i umirujući osećaj. Mirisi citrusa kao što su slatka narandža, neroli ulje i mandarina su naročito popularni među trudnicama. Druge blaže mirise koje možete potražiti su lavanda, ruža i kamilica. Takođe postoje i ulja za masažu sa ovim notama, tako da ćete na taj način sebi priuštiti dvostruko zadovoljstvo.


Esencijalna ulja su drugačija od dezodoranasa i losiona. Esencijalno ulje je koncentrisani, aromatični sok dobijen iz biljaka. Neka esencijalna ulja se ne preporučuju tokom trudnoće i mogu biti toksična kada se koriste na koži. Upotrebu ovih ulja biste tokom trudnoće trebalo da razmotrite sa vašim lekarom i aromaterapeutom.


Parfimerija French Box vam preporucuje parfeme kao Promise me Floyer - Mauboussin,Elixir - Mauboussin u toku trudnoce

1 view0 comments

PR Trgovinska radnja  FRENCHBOX Jagodina

Маticni Broj 65342251

PIB 111337262

Кneza Lazara 1 35000 Jagodina

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

©2019 by French box srbija.

parfemi firma od poverenja

SIGURNA KUPOVINA 

U našoj online prodavnici dostupna su plaćanja pouzećem,karticom ili paypal

Plaćanje karticom je potpuno sigurno 

Jeftini parfem za muškarce, žene i decu parfimerija French Box vaši online parfemi Јагодина -Србија

Parfemi online nudi vam jedan od najvećih izbora luksuznih parfema, retki parfemi, ali i jeftinih parfema dostupne na internetu u nasoj online parfimeriji. Najveći brendovi u našoj internet parfumeriji. Nudimo veliki izbor ženskih parfema, muških parfema, Chanel parfemi, Guerlain parfemi, Lancome parfemi, Dior parfemi,Paco Rabanne parfemi,Jean paul Gaultier parfemi Cartier parfemi,Creed parfemi,Montale parfemi,Mancera parfemi,Mauboussin parfemi,Gucci parfemi,... ima za svakoga ponešto. Otkrijte i naš izbor parfemskih kutija koje sadrže toliko ideja za poklon za Božić. Iskoristite svoj internet parfemski nalog kako biste otkrili naš veliki izbor make-up , Cosmod Paris,Kiko Milano,.. tretmana po veoma atraktivnoj ceni.

71427321893