Parfemi za jasen / zimu 2019 za nju i njega

Pošto je hladno vreme već počelo da kuca na naša vrata, sada je pravi trenutak da vaše letnje parfeme zamenite zimskim, a upravo će vam ove nove kolekcije pomoći da osvojite

zeljenu osobu


#1 PRADA LA FEMME

La Femme Prada je klasični a la Prada miris koji kloneći se klišea navodno redefinira kako cvetne parfeme tako i ženstvenost. Cvet frangipani isprepleten je irisom koji nosi DNA kuće, obogaćen začinima, pčelinjim voskom i tuberozom.


#2 CHANEL 5

Chanel No 5 je seksi, sofisticiran, svetski i večan ženski parfem. Chanel No 5 parfem počinje notama aldehida, bergamota, limuna, nerolija i ylang-ylang. U srcu ovog složenog, prefinjenog i nežnog parfema su jasmin, ruža, đurđevak i iris, dok osnovu parfema čine note vetivera, sandalovine, vanile, ambera i pačulija. Parfem Chanel no 5 je napravljen u jednostavnoj pravougaonoj bočici sa vrhom koji podsećaju na Place Vendome u Parizu. 1959. godine pakovanje parfema je dobilo mesto za miris u stalnim kolekcijama Muzeja moderne umetnosti u Njujorku.


#3 JEAN PAUL GAULTIER LA BELLE

La Belle od Jean Paul Gaultier je orijentalni gurmanski miris za žene. Ovo je novi parfem. La Belle je predstavljen 2019. La Belle je kreirao Sonia Constant i Quentin Bisch. Gornja nota je Kruška; srednja nota je vetiver; bazna nota je Vanilija.


#4 TERRE D'HERMES HOMME

Parfem Terre d'Hermes H EDICIJA je elegantan miris koji se zasniva na harmoniji nota vazduha i nota zemlje. Ovo je svojevrsno putovanje kroz različite elemente. Uključuje klasično muško trio: citrus, drveće i mošus. Osnovne note su: grejpfrut, naranža, kremen, biber, ružičasti biber, pelargonija, pačuli, kedar, vetiver, benzoin.


#5 MAUBOUSSIN PRIVATE CLUB

Private Club for Men od Mauboussin je orijentalni drveni miris za muškarce. Ovo je novi parfem. Private Club for Men je predstavljen 2018. Parfem je kreirao Alexandra Carlin. Gornje note su Bergamot, Biber, Kardamon i Korijander; srednje note su Cimet i Crvena jabuka; bazne note su pačuli i Amber.


#6 CAROLINA HERRERA BAD BOYS

Munja je simbol za lošeg momka (Bad Boy). Ona označava herojsku snagu i postaje alegorija njegove ličnosti: nepredvidive, neočekivane, neobične, fascinantne. Bad Boy zavodi i zarobljava sva čula brzo i precizno poput munje.

Bady Boy je orijentalno aromatični parfem u kome se suprotstavljaju svežina žalfije i zelenog bergamota sa mešavinom paprike i mračnim tonovima biljke tonka, kakaoa i ćilibara. Na taj način, Bad Boy simbolizuje svetlu i tamnu stranu savremenog muškarca.7 views0 comments

Recent Posts

See All