top of page

Prestižni Brend MAUBOUSSIN Stigao U Srbiju!

Sigurno ste čuli za prestižne brendove kao što su: Cartier, Boucheron, Tiffanny & Co , ali i Mauboussin?! Pored nakita, Mauboussin je uspešan i u neodoljivim parfemima. Sada u njegovim notama možemo da uživamo i u Srbiji!


https://divamagazin.rs/prestizni-brend-mauboussin-stigao-u-srbiju/Brend Mauboussin postoji od 1827. godine i od tada, do danas stvara izuzetne komade nakita, posvećene ženama koje su se pronašle u jedinstvenom dizajnu, originalnosti i sofisticiranosti.


Neguju i divno mirišu: Losion i mleko za telo idealni za suvu kožu


Dugi niz godina “Mauboussin” kuća je poznata u Evropi po svojim luksuznim kolekcijama nakita i satova i time se svrstala na listu najpoznatijih kuća nakita.

mauboussin.fr

2000. godine predstavila je svoj prvi parfem, i do sad uspešno predstavlja veoma zanimljive kompozicije parfema upakovanih u raskošne bočice koje su kreirane većinom u saradnji sa parfemskom kućom “Thierry de Baschmakoff” .

Mauboussin je do sada predstavio više od 30. parfema. Najstarije izdanje je iz 2000. i najnovije je iz 2019.


Mauboussin parfemi su napravljeni u saradnji sa poznatim parfimerima kao što su Karine Dubreuil, Christine Nagel, Marie-Pierre Protin, Benoist Lapouza, Delphine Lebeau, Alberto Morillas…

STIŽE BAJKOVITA ŠMINKA: Upoznajte essence Disney princeze

Neki od najpoznatijih parfema iz Mauboussin kolekcije su: Mauboussin in Red, Pour Lui in Black, Mauboussin Private Club, Elixir pour ElleSve parfeme ove kuće krase ambalaže atraktivnog dizajna, note koje bude sva naša čula, ali i postojanost na koži koja je svima na prvom mestu!

foto: instagram.com/french_box_srbija

Zvanični predstavnik brenda Mauboussin za Srbiju jeste French Box parfimerija, pa tako svi parfemski ljubitelji svoj Mauboussin parfem mogu pronaći kod njih! Pored ovog brenda, tu su i mnogi drugi poznati brendovi!158 views0 comments