Prestižni Brend MAUBOUSSIN Stigao U Srbiju!

Sigurno ste čuli za prestižne brendove kao što su: Cartier, Boucheron, Tiffanny & Co , ali i Mauboussin?! Pored nakita, Mauboussin je uspešan i u neodoljivim parfemima. Sada u njegovim notama možemo da uživamo i u Srbiji!


https://divamagazin.rs/prestizni-brend-mauboussin-stigao-u-srbiju/



Brend Mauboussin postoji od 1827. godine i od tada, do danas stvara izuzetne komade nakita, posvećene ženama koje su se pronašle u jedinstvenom dizajnu, originalnosti i sofisticiranosti.


Neguju i divno mirišu: Losion i mleko za telo idealni za suvu kožu


Dugi niz godina “Mauboussin” kuća je poznata u Evropi po svojim luksuznim kolekcijama nakita i satova i time se svrstala na listu najpoznatijih kuća nakita.

mauboussin.fr

2000. godine predstavila je svoj prvi parfem, i do sad uspešno predstavlja veoma zanimljive kompozicije parfema upakovanih u raskošne bočice koje su kreirane većinom u saradnji sa parfemskom kućom “Thierry de Baschmakoff” .

Mauboussin je do sada predstavio više od 30. parfema. Najstarije izdanje je iz 2000. i najnovije je iz 2019.


Mauboussin parfemi su napravljeni u saradnji sa poznatim parfimerima kao što su Karine Dubreuil, Christine Nagel, Marie-Pierre Protin, Benoist Lapouza, Delphine Lebeau, Alberto Morillas…

STIŽE BAJKOVITA ŠMINKA: Upoznajte essence Disney princeze

Neki od najpoznatijih parfema iz Mauboussin kolekcije su: Mauboussin in Red, Pour Lui in Black, Mauboussin Private Club, Elixir pour ElleSve parfeme ove kuće krase ambalaže atraktivnog dizajna, note koje bude sva naša čula, ali i postojanost na koži koja je svima na prvom mestu!

foto: instagram.com/french_box_srbija

Zvanični predstavnik brenda Mauboussin za Srbiju jeste French Box parfimerija, pa tako svi parfemski ljubitelji svoj Mauboussin parfem mogu pronaći kod njih! Pored ovog brenda, tu su i mnogi drugi poznati brendovi!



Recent Posts

See All

PR Trgovinska radnja  FRENCHBOX Jagodina

Маticni Broj 65342251

PIB 111337262

Кneza Lazara 1 35000 Jagodina

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

©2019 by French box srbija.

parfemi firma od poverenja

SIGURNA KUPOVINA 

U našoj online prodavnici dostupna su plaćanja pouzećem,karticom ili paypal

Plaćanje karticom je potpuno sigurno 

Jeftini parfem za muškarce, žene i decu parfimerija French Box vaši online parfemi Јагодина -Србија

Parfemi online nudi vam jedan od najvećih izbora luksuznih parfema, retki parfemi, ali i jeftinih parfema dostupne na internetu u nasoj online parfimeriji. Najveći brendovi u našoj internet parfumeriji. Nudimo veliki izbor ženskih parfema, muških parfema, Chanel parfemi, Guerlain parfemi, Lancome parfemi, Dior parfemi,Paco Rabanne parfemi,Jean paul Gaultier parfemi Cartier parfemi,Creed parfemi,Montale parfemi,Mancera parfemi,Mauboussin parfemi,Gucci parfemi,... ima za svakoga ponešto. Otkrijte i naš izbor parfemskih kutija koje sadrže toliko ideja za poklon za Božić. Iskoristite svoj internet parfemski nalog kako biste otkrili naš veliki izbor make-up , Cosmod Paris,Kiko Milano,.. tretmana po veoma atraktivnoj ceni.

71427321893