Trikovi za Brzo i efikasno sminkanje

Zbog ubrzanog tempa života i svakodnevnih žurbi i kašnjenja, često imamo jako malo vremena za "doterivanje" dnevne šminke. Zato donosimo neke od brzopoteznih saveta koji će vam znatno pomoći kada je make-up u pitanju, ali i uštedeti vreme.

French Box Srbija

Obrve

Ukoliko spadate u osobe koje izgledaju barem 10 puta doteranije kada su im obrve doterane, neka vam onda one budu prioritet. Ipak, umesto da potrošite dosta vremena na njihovo doterivanje, kao prvu pomoć možete koristiti olovku kako biste ispravili nepravilna područja. Potom ih malo potamnite maskarom kako biste dobili prirodniji izgled.

Boja

Imate li vremena za nanošenje rumenila, senke za oči i ruža za usne? Najčešće ne. Stoga stručnjaci preporučuju kremasto rumenilo u boji koje možete naneti na obraze, kapke i usne za samo nekoliko sekundi.

Trepavice

Maskara je jedna od najvažnijih stavki prilikom šminkanja. No, često nemamo vremena pažljivo četkicom usavršavati trepavice, a potom pričekati da se maskara osuši. Za brzo i učinkovito sređivanje trepavica pokušajte s uvijačem za trepavice. Uvijene trepavice lepo će uokviriti i definisati oči, a učinak će biti kao da ste naneli maskaru. A u tom slučaju ne morate brinuti ni da će se "umrljati".

Oči

Oči su prve koje će vas odati da niste imali vremena da ne našminkate ili da se niste naspavali. Nanesite korektor na gornje kapke i ispod očiju kako biste prikrili podočnjake i crvenilo, a potom stavite s malo transparentnog pudera u prahu. Dodajte malo maskare i dobićete odmoran izgled.

Bronzer

Bronzani puder doprineće da vam lice poprimi zdravu rumenu boju. Dovoljno je samo nekoliko poteza četkicom po jagodicama, rubu čela uz kosu i sa svake strane nosa, kao i jedan potez uz rubove očiju.

Korektor

Njime se brzo i lako prikrivaju mane koje ne želimo da se vide, a lice će učiniti besprekornim. Prstima ga nanesite na podočnjake, na crvenkasta područja oko nozdrva te natapkajte na unutarnje uglove očiju.

Usne

Olovka, sjaj, ruž, balzam za usne.. Postoji mnoštvo opcija s kojima ste suočeni svakog jutra. Izaberite proizvod koji kombinuje sve navedeno poput, na primer, hidratantnog sjaja za usne u boji.

Preplanulost

Mnoge žene osećaju kao da im treba dosta manje šminke kada su preplanule. Srećom, danas postoji mnoštvo proizvoda za samotamnjenje od maramica do proizvoda koji se postupno "razvijaju" i ten čine tamnijim tokom dana.
21 views0 comments

PR Trgovinska radnja  FRENCHBOX Jagodina

Маticni Broj 65342251

PIB 111337262

Кneza Lazara 1 35000 Jagodina

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

©2019 by French box srbija.

parfemi firma od poverenja

SIGURNA KUPOVINA 

U našoj online prodavnici dostupna su plaćanja pouzećem,karticom ili paypal

Plaćanje karticom je potpuno sigurno 

Jeftini parfem za muškarce, žene i decu parfimerija French Box vaši online parfemi Јагодина -Србија

Parfemi online nudi vam jedan od najvećih izbora luksuznih parfema, retki parfemi, ali i jeftinih parfema dostupne na internetu u nasoj online parfimeriji. Najveći brendovi u našoj internet parfumeriji. Nudimo veliki izbor ženskih parfema, muških parfema, Chanel parfemi, Guerlain parfemi, Lancome parfemi, Dior parfemi,Paco Rabanne parfemi,Jean paul Gaultier parfemi Cartier parfemi,Creed parfemi,Montale parfemi,Mancera parfemi,Mauboussin parfemi,Gucci parfemi,... ima za svakoga ponešto. Otkrijte i naš izbor parfemskih kutija koje sadrže toliko ideja za poklon za Božić. Iskoristite svoj internet parfemski nalog kako biste otkrili naš veliki izbor make-up , Cosmod Paris,Kiko Milano,.. tretmana po veoma atraktivnoj ceni.

71427321893