top of page

Zenski Parfem Mont Blanc Signature

Poznata širom sveta po svojim izvanrednim kvalitetnim olovkama i profinjenim satovima, kuća Montblanc lansirana je u parfumeriju 2001. Prvobitno je misija nemačkog proizvođača papira bila da ponudi svetu pouzdana i elegantna nalivpera. Ovo poslednje čini reputaciju brenda i omogućava najuglednijim ženama da svaki dan potpisuju sve svoje napise. Upravo treba odati počast ovim damama da je kuća Montblanc želela da stvori potpis, inspirativni parfem za sve umetnike koji se bave riječima.


Montblanc Signature (potpis), probudice pisca koji spava u svakoj ženi većina mirisa koje je firma stvorila za muškarce, poput Montblanc Absolu, poznati dopisnik želeo je da oda počast ženama 2020. Jer da, Mademoiselle Montblanc takođe zaslužuje svu pažnju prestižnih parfimera.


Ona je strastvena, nezavisna i samouverena.Ovaj cvetno-orijentalni eliksir predstavlja zavodljivo-ženstveni kontrast između raskoši orijentalne vanile i čistoće belog maska.Iskričave note mandarine i cvetni akordi magnolije i orhideje unose svetlost u ovaj miris. U laganim notama ćilibara razvija se miris čistoće i komfora koji potiče od belog maska.

  • Gornje note: klementina

  • Srednje note: božur, magnolija, ylang-ylang

  • Donje note: beli mošus, vanila, benzoin

30ml , 50ml ili 90ml eau de parfum

166 views0 comments

Recent Posts

See All