Kneza Lazara 1 35000 Jagodina

Capture d’écran 2019-07-08 à 05.06.39.pn
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

©2019 by French box srbija.

logo_rs.png

SIGURNA KUPOVINA 

U našoj online prodavnici dostupna su plaćanja pouzećem,karticom ili paypal

Plaćanje karticom je potpuno sigurno 

Reklamacije

Ukoliko imate reklamaciju na proizvod i isti želite da vratite, možete to učiniti u roku od 14 dana od datuma preuzimanja, pri čemu proizvod mora biti u orginalnoj ambalaži i nekorišten.
Postupak vraćanja proizvoda je sledeći:
Proizvod sa računom upakovati u zaštitnu kutiju ili kovertu kako ne bi došlo do oštećenja prilikom transporta.
Proizvod predati kurirskoj službi, platiti troškove transporta.

Paket adresirati na:

FRENCH BOX 

Kneza Lazara 1 , 35000 Jagodina

tel: 066 53 86 300

Kada Proizvod stigne i mi se uverimo da je isti kupljen kod nas, da nije otvaran ili fizički oštećen(npr.-tokom transporta), u tom slučaju možete tražiti zamenu za drugi proizvod ili povrat plaćene vrednosti proizvoda (cena na sajtu), umanjenu za troškove koje je French Box Srbija imao prilikom prvobitnog slanja paketa na vašu adresu.
Ukoliko je došlo do oštećenja proizvoda prilikom transporta, u tom slučaju morate što pre da se obratite kurirskoj službi(broj telefona se nalazi na računu dobijenog od kurira) kako bi se napravio zapisnik o oštećenju paketa jer, u suprotnom, nismo u mogućnosti da uvažimo reklamaciju.
Ukoliko se napravi zapisnik od strane kurirske službe, oštećeni proizvod biće zamenjen i dostavljen kupcu bez bilo kakve nadoknade ili drugih troškova i u što kraćem vremenu.
 

-Za proizvode u oblastu KOZMETIKA ne primamo reklamaciju ukoliko nije došlo do fabričkog oštećenja proizvoda.Svaki proizvod šaljemo nekorišten,neoštećen i ispravan.

Želimo vam prijatnu kupovinu!
frenchboxsrbija.com
-zakon o elektronskom poslovanju