top of page

Opsti uslovi kupovine 

PR Trgovinska radnja  FRENCHBOX Jagodina

Маticni Broj 65342251

PIB 111337262

Кneza Lazara 1 35000 Jagodina

Poštovani korisnici,
U cilju zaštite vaših potrošačkih prava ovim putem vas obaveštavamo da prilikom svake vase posete I kupovine na našem zvaničnom web sajtu www.frenchboxsrbija.com, važi pretpostavka da ste upoznati I da prihvatate uslove kupovine koje ćemo vam detaljnije predstaviti u daljem tekstu. Molimo vas da ih pažljivo pročitate, a za sve nedoumice možete nam se obratiti

mail-om : frenchboxsrbija@gmail.com ili telefonom 066 53 86 300

 

Izjava o zaštiti podataka o ličnosti

Da bismo bili u mogućnosti da uspešno obradimo vašu narudžbinu, potrebno je da nam pružite određene podatke kao što su vaše ime i prezime, adresa, e-mail, kontakt telefon.
Uz pomoc tih podataka bićemo u mogućnosti da vam na efikasan način isporučimo željenu robu i da vas obavestimo o trenutnom statusu vaše narudžbine. Pored navedenih podataka, prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica, i omogućili vam jednostavnije korišćenje, sigurniju i udobniju kupovinu.
Svi podaci o korisnicima se strogo čuvaju, dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših korisnika.
 

Opis proizvoda

PR FrenchBox Jagodina garantuje za kvalitet i poreklo svojih proizvoda.
Svi proizvodi koje ćete pronaći na našem sajtu i u našoj prodajnoj mreži su originalne robne marke. Proizvodi su uvezeni na tržište Republike Srbije od strane jedinih zvanično ovlašćenih distributera koji se snabdevaju neposredno od svetskih proizvođača kozmetičkih I parfemskih brendova .
Na našem sajtu, proizvode možete pretraživati po brendovima i grupama. (Primer: Jedna grupa parfemskih proizvoda određenog brenda obuhvata sve mililitraže istog parfemskog proizvoda; jedna grupa dekorativnih proizvoda određenog brenda odnosi se na sve postojeće nijanse jednog artikla dekorativnih proizvoda i sl.).
Grupe proizvoda predstavljene su tekstom i prikazane fotografijom po jednog proizvoda iz grupe.. Napominjemo da je fotografija proizvoda data informativno i da ne možemo da garantujemo da bezuslovno verno prikazuje izgled proizvoda.
 Ukoliko želite dodatne informacije o proizvodu, molimo vas da pre kupovine kontaktirate nas mai-om , telefonom ili nas posetite u Jagodini .
U slučaju da se dogodi da proizvod koji ste kupili ima neki nedostatak , garantujemo da će vaša prava kao potrošača biti zaštićena u svemu u skladu sa važećim zakonskim propisima.


Cene proizvoda


Sve cene  prikazane na našem sajtu za proizvode su PRODAJNE  sa uračunatim PDV, u dinarima (SRD) . Obavezujemo se da Vam proizvod isporučimo po ceni o kojoj ste informisani prilikom potvrde Vaše narudžbine, i sve eventualne izmene cena konkretnih proizvoda koje ste naručili neće uticati na vrednost Vaše kupovine.
Zavisno od konačne vrednosti Vaše narudžbine, troškovi transporta mogu biti uključeni u prikazanu cenu (besplatna dostava) ili dodatno obračunati, o čemu ćete biti precizno informisani pri kreiranju narudžbenice.

 

Troškovi transporta

Trudimo se da svojim korisnicima izađemo u susret i omogućimo besplatnu dostavu naručenih proizvoda. 

Troškovi transporta naručenih proizvoda biće vam posebno naplaćeni ukoliko vrednost vaše narudžbine ne prelazi iznos od 2.000 dinara u   iznosu od 206,20 dinara.

Za poruđbine  čija vrednost prelazi 2000 RSD , dostava je besplatna .
Dostava je moguća isključivo na teritoriji Republike Srbije, bez teritorije Kosova i Metohije

Pakovanje proizvoda

Proizvode koje naručite putem sajta www.frenchboxsrbija.com upakovaćemo na način koji štiti integritet pošiljke (transportno pakovanje). Ukoliko želite da proizvodi koje ste naručili budu upakovani u dekorativnu foliju,kao poklon, možete nam to naglasiti prilikom kreiranja porudžbine u odeljku „Moja korpa“.
Svi troškovi pakovanja su besplatni.

Način preuzimanja

Robu koju ste naručili na sajtu www.frenchboxsrbija.com možete preuzeti na sledeće načine :

 •         Na registrovanoj adresi: roba se isporučuje posredstvom kurirske službe na adresu koju ste naveli kao svoju adresu prilikom registracije na sajtu;

 •         Na drugoj adresi : ukoliko želite da se naručena roba isporuči na drugu adresu od one koju ste naveli kao svoju adresu prilikom registracije (ispostava poklona) možete to naglastiti prilikom kreiranja narudžbine.

VAŽNA NAPOMENA!

 

Preporučujemo vam da pre preuzimanja, utvrdite stanje pošiljke.

Veoma je važno da sva oštećenja u transportu vidljiva na transportnom pakovanju konstatujete pre preuzimanja pošiljke. Ukoliko na transportnom pakovanju uočavate oštećenja, zamolite kurira da sačeka da pošiljku otvorite i proverite da li je oštećenje pošiljke uzrokovalo i oštećenje dostavljenih artikala.
Ukoliko propustite da utvrdite oštećenja pre preuzimanja, preporučujemo vam da u roku od 24 sata od isporuke kontaktirate kurirsku službu koja vam je isporučila paket kako biste sastavili zapisnik o oštećenjima. Poštovanjem ove procedure vaša prava će biti zaštićena na najefikasniji način.

Način plaćanja

Plaćanje se vrši kurirskoj službi, pri isporuci , platnom karticom ili paypal-om Pošiljku plaćate isključivo gotovinom kuriru koji vam isporučuje pošiljku.

Reklamacije

Naše dugogodišnje uspešno poslovanje pokazatelj je, između ostalog, posebnog odnosa koji smo izgradili sa svojim potrošačima. Osnovni nam je cilj da sa vama ostvarimo odnos poverenja i pružimo vam usluge u svemu prema vašim željama i potrebama. Kupac u svemu zadovoljan našim proizvodima i uslugom je naš primarni cilj.
Ukoliko se ipak dogodi da budete nezadovoljni isporučenim proizvodom, budite sigurni da će vaš prigovor biti rešen u skladu sa važećim zakonskim normama.
Zahtev za reklamaciju možete preuzeti ovde.       Za sva vaša pitanja i nedoumice možete nam se obratiti na

kontakt tel.0665386300

Ukoliko imate reklamaciju na proizvod i isti želite da vratite, možete to učiniti u roku od 14 dana od datuma preuzimanja, pri čemu proizvod mora biti u orginalnoj ambalaži i nekorišten.
Postupak vraćanja proizvoda je sledeći:
Proizvod sa računom upakovati u zaštitnu kutiju ili kovertu kako ne bi došlo do oštećenja prilikom transporta.
Proizvod predati kurirskoj službi, platiti troškove transporta.

Paket adresirati na:

FRENCH BOX 

Kneza Lazara 1 , 35000 Jagodina

tel: 066 53 86 300

Kada Proizvod stigne i mi se uverimo da je isti kupljen kod nas, da nije otvaran ili fizički oštećen(npr.-tokom transporta), u tom slučaju možete tražiti zamenu za drugi proizvod ili povrat plaćene vrednosti proizvoda (cena na sajtu), umanjenu za troškove koje je French Box Srbija imao prilikom prvobitnog slanja paketa na vašu adresu.
Ukoliko je došlo do oštećenja proizvoda prilikom transporta, u tom slučaju morate što pre da se obratite kurirskoj službi(broj telefona se nalazi na računu dobijenog od kurira) kako bi se napravio zapisnik o oštećenju paketa jer, u suprotnom, nismo u mogućnosti da uvažimo reklamaciju.
Ukoliko se napravi zapisnik od strane kurirske službe, oštećeni proizvod biće zamenjen i dostavljen kupcu bez bilo kakve nadoknade ili drugih troškova i u što kraćem vremenu.
Za proizvode u oblasti kozmetike ne primamo reklamaciju ukoliko nije došlo do fabričkog oštećenja proizvoda.Svaki proizvod šaljemo nekorišten,neoštećen i ispravan.

Želimo vam prijatnu kupovinu!
www.frenchboxsrbija.com

Odustanak od ugovora zaključenog posredstvom interneta

Ukoliko nakon preuzimanja pošiljke:

 •         ustanovite da vam je greškom FRENCH BOX dostavljen proizvod koji niste naručili;

 •         da vam je greškom FRENCHBOX, pored proizvoda koji ste naručili, dostavljen i/ili naplaćen proizvod koji niste naručili ili

 •         ukoliko ste se iz nekog razloga predomislili ili odustali od kupovine

imate pravo da FRENCHBOX vratite sporne proizvode, a mi ćemo vam vratiti vaš novac ili proizvod zameniti za drugi proizvod, po vašoj želji.

Molim vas da pročitate uslove za ostvarivanje prava na jednostrani raskid ugovora koji su izloženi u nastavku:

 1. roba koju nam vraćate mora biti neoštećena,neotpakovana i nekorišćena

 2. od dana kada vam je roba isporučena nije proteklo više od 14 dana (računajući i neradne dane)

 3. popunili ste i poslali nam Obrazac za jednostrani raskid preuzmite ovde          na e-mail adresu frenchboxsrbija@gmail.com

 4. FRENCHBOX je potvrdio prijem Obrasca za jednostrani raskid

 5. Upakovali ste proizvod pre transporta na adekvatan način koji umanjuje opasnost od njihovog oštećenja tokom transporta;

 6. Uz proizvod ste priložili sva dokumenta koja su vam predata prilikom isporuke (gotovinski račun, otpremnica i sl)

 7. FRENCHBOX je potvrdio prijem pošiljke koja ispunjava uslov za povrat novca

U roku od 14 dana od prijema urednog artikla FRENCHBOX će vam vratiti plaćeni iznos uplatom na račun koji ste naveli u Obrascu za jednostrani raskid.

VAŽNE NAPOMENE!
Molimo vas da na adekvatan način upakujete proizvode koje želite da vratite.FRENCHBOX nije odgovoran za oštećenja koja nastanu zbog toga što artikle koje želite da vratite niste na odgovarajući način upakovali pre transporta. Moguće je da će nam proizvod usled toga biti dostavljen kao oštećen i nećemo moći da vam omogućimo jednostrani raskid i povrat novca.

Potrošač koji odustaje od ugovora snosi troškove transporta prilikom povrata robe
Obaveštavamo vas da u slučaju jednostranog raskida, u skladu sa zakonskim normama, vi snosite troškove transporta prilikom povrata robe.

Promene opštih uslova

FRENCHBOX zadržava pravo da sve gore navedene uslove promeni.
O svim izmenama ovih opštih uslova poznati korisnici će biti obavešteni putem njihove registrovane e-mail adrese. Smatra se da su korisnici upoznati sa promenama opštih uslova prilikom svake sledeće porudžbine, nakon slanja obaveštenja.

bottom of page